Ако следите отдавна инфлуенсърката Виктория Капитонова,  то тогава със сигурност

...
Ако следите отдавна инфлуенсърката Виктория Капитонова,  то тогава със сигурност
Коментари Харесай

Куче инфлуенсър: Ето как Виктория Капитонова отпразнува рождения ден на Оливия

Ако следите от дълго време инфлуенсърката Виктория Капитонова,  то тогава сигурно знаете, че тя живее не живее сама, а с кучето си Оливия, която е порода померан. Малкото пухче участва в десетки нейни влогове. 

Виж още: Адреналин в кръвта: Дани от „ Един за различен “ постави всички мъже в джоба си

Неведнъж рускинята е споделяла, че Оливия е много темпераментна и от време на време много нападателна. Домашният любим е от Украйна, а риалити звездата се грижи за него към този момент 4-та година. Покрай инфлуенсърската кариера Виктория основава Instagram профил и на Оливия, който сега се радва на хиляди почитатели.

Виж още: Дениз Хайрула отсече: " Мисля, че Галин е на... другия бряг "

Без никакво подозрение дребното кученце е доста глезено и добре обгрижвано. Капитонова в действителност е доста привързана към него. Със сигурност ѝ е било мъчно да го остави при приятелката си Анастасия, до момента в който тя е в Турция за фотосите на „ Ергенът “.

Виж още: Революция! Чалгата проби в NFT, Емануела се самопохвали по мотива

Вчера Виктория показа в персоналния си профил, че Оливия има рожден ден и към този момент е на цели 4 години. Типично по инфлуенсърски тя спретна един прекрасен кучешки рожден ден с декорация, нови играчки, лакомства, торта и свещичка за своето „ детенце “.  Рускинята даже преобрази померана с розова папионка. Куче инфлуенсър да си в днешно време, нали?

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР